Renere luft med PlasmaMade

Har du et spørsmål om våre produkter?

Testet og godkjent

PlasmaMade sine produkter er produsert i samsvar med europeiske normer og regler for sikkerhet og helse.

Testet og godkjent

PlasmaMade sine produkter er produsert i samsvar med europeiske normer og regler for sikkerhet og helse, og i henhold til spesielle krav som stilles til luftrenser-produkter. 

Produktene har gjennomgått en rekke uavhengige tester ved flere av Europas ledende forskningssentre.

Testene er utført av blant annet TÜV Rheinland som en av Europas ledende uavhengige forskningssenter, på lik linje med SINTEF i Norge.

Produktene er godkjent og miljømerket hos Svanemerkets Ecolabel Building Products

Teknologi i en helt egen klasse

PlasmaMade bruker en rekke velkjente teknologier fra bransjer der det stilles høye krav til ren luft, blant annet industrien, VVS-bransjen, flyindustrien og helsevesenet. I tillegg har PlasmaMade utviklet egne patenterte løsninger. 

Den nederlandske produsenten av PlasmaMade er den eneste som har det patenterte systemet med elektrostatiske partikler, med høyspente metallvegger (ESD) og smart-teknologi. Det sørger for å ivareta sikkerheten og en selvrensende prosess for overskytende fett og fremmede partikler som har passert fettfiltrene i kjøkkenventilatoren. 

Med PlasmaMade får man et filter som ikke tetter seg, og som har høy effekt på eliminering av matlukt/matos gjennom hele produktets levetid på minimum 12 år ved bruk av ventilator og filter i gjennomsnitt 2 timer hver dag.

Vis mer tekst

Hvor effektiv er PlasmaMade-filteret mot matos?

En test utført i vårt egen laboratorium i Nederland viser hvor raskt et PlasmaMade-filter renser luften ved store mengder av kunstig røyk.

Skroll til toppen