Renere luft med PlasmaMade

Har du et spørsmål om våre produkter?

Kompetanse

Vil du vite mer om PlasmaMade? Her har kan du lese mer om PlasmaMade og distributøren som leverer teknologien i Skandinavia.

MT Nordic: Distributøren av PlasmaMade i Skandinavia

MT Nordic AS er en norsk bedrift basert i Raufoss Industripark. De siste 15 årene har vi spesialisert oss på distribusjon av teknisk utstyr og ventilasjonsløsninger. I 2016 ble MT Nordic en eksklusiv distributør av PlasmaMade-produkter i Norge og Sverige, og etter hvert Danmark. Siden har vi bygget videre på vår kompetanse om teknologien bak PlasmaMade, og verdien den gir kundene våre – både når det gjelder effektiv kjøkkenventilasjon og luftrensing.

Over 3000 PlasmaMade-filtre er nå i bruk i norske hjem, og flere titalls forhandlere, entreprenører, arkitekter og VVS-konsulenter har fått øynene opp for de unike patenterte PlasmaMade-produktene.

eskil

Eskil Mediaa

Eskil har en tverrfaglige bakgrunn, med teknisk erfaring og utdanning som siviløkonom fra BI. Han har jobbet med salgsledelse, prosjekter og løsninger i større selskaper som Siemens og distributøren av programvaren Citrix.

I 2006 etablerte Eskil sitt første selskap, der han først og fremst har ansvar for utvikling av distribusjonskanaler og løsninger innen tekniske salg for byggherrer, arkitekter, entreprenører, forhandlere og kunder.

Eskil jobber også med innovasjon og utvikling av våre bærekraftige og fremtidsrettede løsninger, i tillegg til å være en god støttespiller for våre kunder.

Frank Tronsen

Frank har flere tiårs erfaring fra hvitevarebransjen. Han har blant annet jobbet med service og vært reklamasjonsansvarlig i Electrolux-konsernet, for varemerker som Smeg, Sub-Zero, Wolf, Falmec, og V-Zug. Han har også vært salgsansvarlig for General Electric, Ilve, Geapp, Falcon, U-Line og Wave.

Frank kjenner med andre ord hvitevarebransjen og hvitevarer godt. Når det kommer til kjøkkenventilasjon vet han hvilke utfordringer som kan oppstå for både kjøkkendesignere, kunder og utbyggere, og hvordan de kan løses.

Victoria Mediaa

Victoria har utdannelse i markedsføring ved Moskva Universitet, og har erfaring innen PR, markedsføring, event og kundeservice fra LG Electronics i Russland og Falcon i Norge.

Victoria er selv en fornøyd bruker av PlasmaMade-filteret og Air Purifier, og jobber for at enda flere skal oppdage fordelene med PlasmaMade.

PlasmaMade - nederlandsk innavotør

PlasmaMade er en innovativ, nederlandsk produsent av produkter og løsninger som forbedrer inneklima, og løser utfordringer med kjøkkenventilasjon. Selskapet har hatt sitt hovedkvarter i Staphorst, Nederland siden 2012, der både produksjon og egen lab er lokalisert. 

I 2016 ble PlasmaMade tildelt en nasjonal nederlandsk pris for forretningssuksess, som «Beste innovatør innen luftrensing».

Siden da har PlasmaMade-produktene skapt mye oppmerksomhet og fått mye omtale i blant annet Nederland, Tyskland, England, USA og Norge.

Per januar 2020 har det blitt solgt omtrent 150.000 PlasmaMade-filtere på det europeiske markedet.

Vis mindre tekst

PlasmaMade: hvordan det hele startet

PlasmaMade ble utviklet av nederlandske Martin Van der Sluis for 9 år siden, da Martin oppdaget at sønnen hans hadde astma.

Han var kjent med teknologien fra sitt eget arbeid, og begynte sammen med sin bror Kenny å teste forskjellige løsninger for å forbedre inneklimaet og hjelpe sin sønn med å takle hverdagen bedre.

PlasmaMade er i utgangspunktet utviklet som en luftrenser, men har i tillegg blitt et meget effektivt resirkulasjonsfilter til kjøkkenventilatorer.

Skroll til toppen