Renere luft med PlasmaMade

Har du et spørsmål om våre produkter?

Treningssentre

PlasmaMade AirCleaner for treningssentre og innendørs idrett

På treningssentre og andre lokaler der idrett skjer innendørs, kreves det nå ekstra gode hygienetiltak. For at denne type bedrifter og lokaler skal kunne holde åpent, må de ha et godt hygiene- og ventilasjonssystem, der både overflater og luft renses med jevne mellomrom. Hensikten er å minske risiko for overføring av bakterier og virus.

Hvorfor er luftrensing viktig for treningssentre?

Under treningsøkter og andre fysiske aktiviteter øker oksygenbehovet og frekvensen på pusten opptil fire ganger mer enn vanlig.

Aerosoler, virus og bakterier sprer seg dermed spesielt raskt i luften. I lukkede treningsrom med lite luftsirkulasjon er aerosoldensiteten og dermed risikoen for smitte høy.

Regelmessig ventilasjon er nødvendig, men verken ventilasjonssystemer eller konvensjonelle luftfiltre kan eliminere aerosolbårne virus. Dagens treningsrutine har endret seg, med strenge krav til hygiene, desinfisering av utstyr og avstand.

Luftrensing er en stor utfordring, og mange treningsstudioer, sportssentre og andre lokaler for innendørs idrett uten moderne ventilasjonsanlegg, har behov for en rask og ukomplisert løsning for å sikre et godt inneklima.

PlasmaMade AirCleaner: Testet for reduksjon av aerosoler på treningssenter

PlasmaMade AirCleaner er spesielt utviklet for, og testet i rom med mange mennesker. Luftrenseren fra PlasmaMade rengjør luften i treningsstudioer for aerosoler, som er virusbærere, i tillegg til bakterier, svevestøv og allergener.

PlasmaMade AirCleaner ble testet i et nederlandsk studie om aerosol reduksjon på treningssentre under pandemien. Resultatene er svært positive.

Les mer om studiet eller se video her.

PlasmaMade AirCleaner er grundig testet med klinisk dokumenterte resultater, og oppfyller de høyeste kravene til luftrensere på markedet. Det er fremtidens luftrenser, som sørger for friskere og sunnere luft innendørs.

Effektiv og høyteknologisk luftrensing

  • Patentert moderne PlasmaMade-teknologi filtrerer aerosolbårne virus, så vel som bakterier, allergener, smuss og lukt i luften i rommet.
  • Forhindrer høy aerosoldensitet i lukkede treningsrom: PlasmaMade AirCleaner fjerner til og med molekylær forurensning og aerosolbårne virus, som eksempelvis SARS CoV-19 coronavirus.
  • Beskyttende tiltak for medlemmer og idrettsutøvere:
    PlasmaMade AirCleaner er utviklet for mobilt bruk, og renser luft i rom opptil 150 m². AirCleaner forbedrer luftkvaliteten og minsker risiko for spredning av luftbårne virus, bakterier og allergener.

Teknologien bak AirCleaner

Det patenterte PlasmaMade-filtret er en del av AirCleaner. PlasmaMade er den eneste produsenten som har det patenterte elektrostatiske filteret, med høyspente metallvegger (ESD) og smart-teknologi, som tar vare på sikkerheten og sørger for kontinuerlig selvrensing. 

Med PlasmaMades teknologi forhindrer man på en sikker måte at AirCleaner tetter seg, og man oppnår en jevn og høy effekt på luftrensingen gjennom driftstiden på 9000 timer. Etter 9000 timer skal PlasmaMade-luftfilteret byttes. Det eneste vedlikeholdet som kreves i løpet av ett år, er å bytte HEPA-filteret.

Skreddersydd "Plug & Clean"-løsning

Ønsker du tips og råd til løsninger med PlasmaMade AirCleaner for treningssentere eller andre lokaler for innendørs idrett? Fortell oss litt om dine behov, og last opp en plantegning av lokalet ditt. Vårt teknisk team vil komme tilbake til deg med forslag til løsning. Under ser du eksempler på løsninger med PlasmaMade AirCleaner, med rett plassering i lokalene.

Lokale 180m2

Lokale 350m2

Lokale 800m2

Et kraftig team: AirCleaner + luftsensor fra PlasmaMade

Måler luftkvalitet

Luftsensoren fra PlasmaMade overvåker og sjekker endringer i luftkvaliteten døgnet rundt. Den avanserte luftsensoren måler blant annet aerosoldensiteten og svevestøvnivå i sanntid.

Gir deg innsikt

De målte verdiene i luftkvaliteten er tilgjengelig i en egen app, og kan sjekkes direkte fra smarttelefonen, nettbrettet eller vises i sanntid på TV-skjermen. Det gir dine kunder en ekstra trygghet.

Renser luften

AirCleaner fra PlasmaMade har to modus, som gir deg muligheten til å justere ytelsen til luftrenseren basert på de målte verdiene. Hvis aerosoldensiteten og svevestøvnivået i luften er høy, bør du velge det kraftigste nivået.

Kontakt oss for mer informasjon eller skreddersydde løsninger

Bestill AirCleaner med standard PlasmaMade-logo, eller din egen logo – helt uten ekstra kostnader.

Ta kontakt med oss for mer informasjon, skreddersydde løsninger eller tekniske rapporter.

Skroll til toppen