Renere luft med PlasmaMade

Har du et spørsmål om våre produkter?

Dyrlegen i Hurum og Slemmestad

Håkon Ernst Øverland
Dyrlege i Hurum og Slemmestad deler sine tanker og erfaringer med PlasmaMade Aircleaner.

Hva var hovedårsaken til at du gikk til anskaffelse av AirCleaner?

Det var et håp om å redusere smittetrykket, sånn at vi kan holde så normal drift som vanlig i forhold til det økte smittepresset som pågår.

Føler du det vil være mer risikabelt å ta inn kunder på venteværelset uten AirCleaner?

Ja, man kan jo bidra til at inneklimaet blir vesentlig bedre. Dette er jo et eldre bygg med dårlige lukter og ikke det beste ventilasjonssystemet som finnes. Det blir enorme mengder av støv og hår, pluss folk som kommer inn i større grupper og hoster og nyser. Så lenge man kan bedre inneklimaet så er jo det et felles bidrag for både folk og dyr.

Hva er din opplevelse av effekten av AirCleaner?

Det er mye friskere og renere luft. Det føles kanskje noe kaldere enn ellers, men det er vel fordi det er mindre partikler i luften og det viker mye renere. Det blir som på fjellet en frisk vårdag og kjenner frisk luft.

Hvilke typer virksomheter ser du for deg kan ha god nytte av AirCleaner?

Det kan for eksempel være dyreklinikker, legekontorer – alle steder der det oppholder seg mange mennesker. Konsertlokaler, idrettshaller, treningsstudioer, frisørsalonger, kafeer. Alle steder hvor det er større forsamlinger som oppholder seg over litt tid.
Det kunne være ønskelig med et noe mindre produkt som kunne brukes i heiser, for der er det stillestående luft, og forøvrig alle steder der det er dårlig luftsirkulasjon.

Håkon legger til at PlasmaMade Aircleaner er konstruert for å fjerne aerosoler og partikler i rom og lokaler. Det er ikke en erstatning for vanlige smittevernstiltak, som å holde avstand og bruke munnbind, men ment for å redusere smittepress og helseskadelige partikler i luften.

Han er dessuten helt sikker på at produktet er minst like aktuelt når pandemien er over.

Kontakt oss for mer informasjon eller skreddersydde løsninger

Bestill AirCleaner med standard PlasmaMade-logo, eller din egen logo – helt uten ekstra kostnader.

Ta kontakt med oss for mer informasjon, skreddersydde løsninger eller tekniske rapporter.

Skroll til toppen