Renere luft med PlasmaMade

Har du et spørsmål om våre produkter?

Butikk

PlasmaMade AirCleaner for butikker

Butikker har endret sine daglige rutiner. For å minimere risikoen for overføring av bakterier og virus for ansatte og kunder, må de tilrettelegge for god håndhygiene, regelmessig renhold og jevnlig rensing av overflater og luft.

Hvorfor er luftrensing så aktuelt for butikker?

Dårlig luftkvalitet er ofte en utfordring i butikker i eldre bygg, og kan forårsake hodepine, konsentrasjonsvansker og svimmelhet, i tillegg til risiko for smittespredning, som bekymrer mange. For at kundene og ansatte skal føle seg trygge og ivaretatt, må butikker innføre en rekke tiltak, blant annet desinfisering av overflater og ekstra runder med håndsprit.

Regelmessig ventilasjon er også nødvendig, men verken ventilasjonssystemer eller konvensjonelle luftfiltre kan eliminere aerosolbårne virus. Disse tiltakene er ekstremt viktige, men de forbedrer ikke luftkvaliteten eller konsentrasjonen av aerosoler, som er virusbærere, allergener og andre potensielt helseskadelige partikler.

PlasmaMade AirCleaner: Testet for reduksjon av aerosoler innendørs

PlasmaMade AirCleaner er grundig testet med klinisk dokumenterte resultater, og oppfyller de høyeste kravene til luftrensere på markedet. Det er fremtidens luftrenser, som sørger for friskere og sunnere luft innendørs.

PlasmaMade AirCleaner er spesielt utviklet og testet i rom med mange mennesker. Luftrenseren fra PlasmaMade rengjør luften i rommet for aerosoler, som er virusbærere, i tillegg til bakterier, svevestøv og allergener.

AirCleaner brukes av mange ulike typer virksomheter i Nederland og Tyskland, fra kontor og legekontorer til treningssentre, restauranter, undervisningslokaler og butikker. Nå har endelig AirCleaner kommet til Norge, og kan prøves på PlasmaMade Showroom på Lysaker utenfor Oslo.

En av de første som har prøvd AirCleaner i Norge er Håkon Ernst Øverland, dyrlegen i Hurum og Slemmestad. Han deler sine erfaringer med oss: «Det er mye friskere og renere luft! Det føles kanskje noe kaldere enn ellers, men det er vel fordi det er mindre partikler i luften og det virker mye renere. Det blir som på fjellet en frisk vårdag».

Effektiv og høyteknologisk luftrensing

  • Patentert moderne PlasmaMade-teknologi filtrerer aerosolbårne virus, så vel som bakterier, allergener, sopp, smuss, og selv de minste partikler, som potensielt kan være helseskadelige. 
  • Beskyttende tiltak for dine ansatte og kunder: PlasmaMade AirCleaner er utviklet for mobilt bruk, og renser luft i rom opptil 150 m². AirCleaner forbedrer luftkvaliteten og minsker risiko for spredning av luftbårne virus, bakterier og allergener.
  • Frisk luft, til tross for rengjørings- og desinfeksjonsmidler: Den intelligente PlasmaMade-teknologien forbedrer luftkvaliteten og eliminerer ubehagelig sterk lukt på en effektiv måte.
  • Bærekraftig og energibesparende:

    PlasmaMade AirCleaner bruker den eksisterende luften i rommet og resirkulerer den, slik at energi og varme ikke går tapt. Sammenlignet med konvensjonelle luftrensere krever AirCleaner ekstremt lite vedlikehold. Kun HEPA-forfilteret skal skiftes ut, men bare én gang i året.

Teknologien bak AirCleaner

Det patenterte PlasmaMade-filtret er en del av AirCleaner. PlasmaMade er den eneste produsenten som har det patenterte elektrostatiske filteret, med høyspente metallvegger (ESD) og smart-teknologi, som tar vare på sikkerheten og sørger for kontinuerlig selvrensing. 

Med PlasmaMades teknologi forhindrer man på en sikker måte at AirCleaner tetter seg, og man oppnår en jevn og høy effekt på luftrensingen gjennom driftstiden på 9000 timer. Etter 9000 timer skal PlasmaMade-luftfilteret byttes. Det eneste vedlikeholdet som kreves i løpet av ett år, er å bytte HEPA-filteret.

Skreddersydd "Plug & Clean"-løsning

Ønsker du tips og råd til løsninger med PlasmaMade AirCleaner for butikk eller showroom? Fortell oss litt om dine behov, og last opp en plantegning av lokalet ditt. Vårt teknisk team vil komme tilbake til deg med forslag til løsning. Under ser du eksempler på løsninger med PlasmaMade AirCleaner, med rett plassering i lokalene.

Lokale 180m2

Lokale 350m2

Lokale 800m2

Et kraftig team: AirCleaner + luftsensor fra PlasmaMade

Måler luftkvalitet

Luftsensoren fra PlasmaMade overvåker og sjekker endringer i luftkvaliteten døgnet rundt. Den avanserte luftsensoren måler blant annet aerosoldensiteten og svevestøvnivå i sanntid.

Gir deg innsikt

De målte verdiene i luftkvaliteten er tilgjengelig i en egen app, og kan sjekkes direkte fra smarttelefonen, nettbrettet eller vises i sanntid på TV-skjermen. Det gir dine kunder en ekstra trygghet.

Renser luften

AirCleaner fra PlasmaMade har to modus, som gir deg muligheten til å justere ytelsen til luftrenseren basert på de målte verdiene. Hvis aerosoldensiteten og svevestøvnivået i luften er høy, bør du velge det kraftigste nivået.

Kontakt oss for mer informasjon eller skreddersydde løsninger

Bestill AirCleaner med standard PlasmaMade-logo, eller din egen logo – helt uten ekstra kostnader.

Ta kontakt med oss for mer informasjon, skreddersydde løsninger eller tekniske rapporter.

Skroll til toppen