Renere luft med PlasmaMade

Har du et spørsmål om våre produkter?

PlasmaMade Aircleaner

Renser luften der vi møtes

0 CADR
Høy leveringshastighet for ren luft
0 m2
Område dekket av Aircleaner
0 % safe
Testet og sertifisert
0 0 μm
Renser luft for partikler ned til 0.1 mikron

PlasmaMade Aircleaner - fremtidens luftrenser

I Norge oppholder vi oss i gjennomsnitt 90% av tiden innendørs. Da er det viktig å sørge for godt inneklima, som fremmer god helse og trivsel.

Vi inhalerer omtrent åtte liter luft i minuttet. Hvis flere mennesker er innendørs samtidig, øker risikoen for smitte fra aerosoler, som er faste eller små dråpepartikler i luften, som kan inneholde bakterier eller virus.

Regelmessig ventilasjon og hygienetiltak er nødvendig, men verken ventilasjon eller konvensjonelle luftfiltre kan eliminere aerosolbårne virus. Luftrensing kan være en stor utfordring i mange typer bygg.

Den nye generasjonen AirCleaner fra PlasmaMade er en unik patentert, høyteknologisk og innovativ luftrenser, utviklet for å beskytte oss når vi går inn i «den nye normalen». Luftrenseren fra PlasmaMade rengjør luften – ikke bare fra aerosoler («virus-bærere») men også bakterier, svevestøv og allergener.

Virus

Filtrer luft for aerosoler som er virusbærere.

Røyk

Filtrerer aktivt lukt, VOC, og kjemikalier.

Forurensning

Renser luft for skadelig stoffer / forurensninger.

Allergener

Renser luft for pollen, katt og hund, svevestøv fra veien osv.

Ikke en vanlig luftrenser

AirCleaner fra PlasmaMade bør definitivt ikke forveksles med en vanlig luftrenser.
Den skal ikke sammenlignes med standard HEPA-, PECO- eller UV-luftrensere, rengjøringsmidler eller andre filtre.
Dette er en flertrinns, ny universell luftrenser, designet for å takle luftbåren forurensing (partikler, aerosoler og gasser). Aerosoler er bekreftet å være en av de viktigste transportveiene til forskjellige virus, som COVID-19.

PlasmaMade Aircleaner er grundig testet med klinisk dokumenterte resultater, og oppfyller de høyeste kravene til luftrensere på markedet. Den er fremtidens luftrenser, og gir både friskere og sunnere luft innendørs på kort og lang sikt.

Renser luften der vi møtes

På legekontoret, i det åpne kontorlandskapet eller møterom, i cateringbransjen eller detaljhandelen, i klasserom eller treningssenteret – PlasmaMade AirCleaner er spesielt utviklet for rom med høy aerosolforurensning. Her sørger PlasmaMade AirCleaner for rask og effektiv luftrensing.

PlasmaMade Air Cleaner har et stilrent design, som passer i de fleste rom og lokaler. Det er en «Plug & Clean»-løsning, som er lett å flytte til forskjellige rom. Alt du trenger er en stikkontakt.*

Treningssenter

Treningssenter

AirCleaner renser luft på treningssenteret for smittsomme aerosoler, svevestøv, bakterier og ubehagelig lukt raskt og effektivt.

Venterom

Venterom

AirCleaner renser luft på venterommet for smittsomme aerosoler, svevestøv, bakterier og ubehagelig lukt raskt og effektivt.

Kontor

Kontor

AirCleaner renser luft på kontoret for smittsomme aerosoler, svevestøv, bakterier og ubehagelig lukt raskt og effektivt.

Butikk

Butikk

AirCleaner renser luft i butikken for smittsomme aerosoler, svevestøv, bakterier og ubehagelig lukt raskt og effektivt.

Frisør

Frisør

AirCleaner renser luft i frisørlokalet for smittsomme aerosoler, svevestøv, bakterier og ubehagelig lukt raskt og effektivt.

*PlasmaMade Aircleaner erstatter ikke nødvendige hygienetiltak som vask og spriting av hender, og avstandskrav fra myndighetene. Den sletter heller ikke virusbærere eller bakterier fra overflater. PlasmaMade Aircleaner eliminerer derimot aerosoler, allergener, bakterier og andre giftige stoffer fra luften, raskt og effektivt.

Innovativ teknologi bak PlasmaMade Aircleaner

PlasmaMade-luftfilteret er en del av Aircleaner-løsningen, som eliminerer irriterende lukter som matos eller sigarettrøyk, og som samtidig renser luften for pollen og bakterier.

Takket være det unike designet, kombinert med PlasmaMade sin teknologi, eliminerer Aircleaner også aerosoler, inkludert dråpesmitte. En rekke tester gjennomført av Eindhoven teknologiske universitet i Nederland underbygger og beviser dette. (Full rapport kan sendes ved forespørsel).

Nederlandsk studie: Reduksjon av aerosoler i treningsstudio under pandemien

I hele Nederland var treningsstudioene stengt i flere måneder på grunn av usikkerhet rundt risikoen for Covid-19-forurensning ved utførelse av sport og idrett i et lukket område.

TRYGGHET FOR DINE KUNDER

TRYGGHET FOR DINE MEDLEMMER

TRYGGHET FOR DINE ANSATTE

Kontakt oss for mer informasjon eller skreddersydde løsninger

Bestill AirCleaner med standard PlasmaMade-logo, eller din egen logo – helt uten ekstra kostnader.

Ta kontakt med oss for mer informasjon, skreddersydde løsninger eller tekniske rapporter.

Skroll til toppen