Velkjent teknologi i høyklasse

PlasmaMade har en rekke velkjente teknologier som blir brukt i industrien, vvs bransjen, flyindustrien og helsevesenet hvor det stilles høye krav til ren luft. Det er måten PlasmaMade har satt sammen teknologiene, overvåkningen og anvendelsen av smart teknologi som har gitt den patenterte løsningen på kjøkkenfiltret.

"State of the art"

PlasmaMade sin teknologi er i en klasse for seg. De er de eneste som har det patenterte elektrostatiske filter med høyspente metallvegger (ESD) og smart-teknologi som tar vare på sikkerheten og kontinuerlig renser overskytende fett og smuss som har passert fettfiltrene i kjøkkenventilatoren.
Andre produsenter av plasmafilter benytter seg ikke av denne smart -teknologien som overvåker utslipp av ozon slik som PlasmaMade gjør.  Her går luften gjennom en kullfilter-foam, og denne vil over tid tettes. Dette medfører at man ikke får kontroll på utslipp av ozon, som i høye konsentrasjoner er helseskadelig.
Med PlasmaMade sin teknologi forhindrer man på en sikker måte at filteret ikke tetter seg, og man oppnår en like høy effekt på matlukt/matos gjennom hele driftstiden på 9000 timer. Dette tilsvarer 2 timers bruk hver eneste dag i 12 år.

Slik fungerer PlasmaMade filter

Inspirert av naturens egne rensemekanismer

Det enkleste er å sammenligne prosessen med et regnskyll med lyn og tordenvær.

Forurenset luft som stiger fra jorden til de øvre luftlag blir forvandlet til partikler ved hjelp av naturens egen ionisering, takket være sollyset og elektrostatiske utladninger i stratosfæren. De nydannede partiklene blir så vasket ut av atmosfæren når det regner, og når regnet lander på jorden er det rent igjen.

Rull til toppen