Velkjent teknologi satt sammen på en unik måte

Filteret består av flere velkjente teknologier som i dag brukes av VVS-bransjen. Det unike med PlasmaMade er måten teknologiene er satt sammen på og hvordan de samspiller.

Det patenterte PlasmaMade kjøkkenfilteret kombinerer plasma og ionisering med et elektrostatisk partikkelfilter.

Slik virker PlasmaMade filter

PlasmaMade kjøkkenfilteret aktiveres av luftstrømmen som oppstår når du skrur på ventilatoren. Matos og forurenset luft, filtreres gjennom 4 forskjellige type filter. Dette skjer gjennom ionisering og en elektrostatisk utladningsprosess. Altså som et slags naturens eget renseanlegg. Den resirkulerte, rene luften blir deretter blåst tilbake til kjøkkenrommet.

Plasmamade benytter blant annet elektrostatiske filtre, og dette gjør det til det eneste resirkulasjonsfilteret på markedet som er selvrensende og dermed også vedlikeholdsfritt.

Inspirert av naturens egne rensemekanismer

Det enkleste er å sammenligne prosessen med et regnskyll med lyn og tordenvær.

Forurenset luft som stiger fra jorden til de øvre luftlag blir forvandlet til partikler ved hjelp av naturens egen ionisering, takket være sollyset og elektrostatiske utladninger i stratosfæren. De nydannede partiklene blir så vasket ut av atmosfæren når det regner, og når regnet lander på jorden er det rent igjen.

Rull til toppen