Flere velkjente teknologier

PlasmaMade luftfilter består av flere velkjente teknologier som er satt sammen og samspiller på en unik måte.

Filteret etterlater deg ingenting annet enn ren luft.
En annen fordel er at hvis du bruker luftrenseren for å redusere aerosoler, kan du bruke ventilasjonen i bygg til slik den er ment til, nemlig å senke CO2, slik at du ikke trenger å åpne alle vinduer og dører i sommer- eller vintermånedene. På denne måten sparer du straks energi på bygningens oppvarming eller kjøling.

Det patenterte PlasmaMade filtret som en del av Aircleaner

PlasmaMade sin teknologi er i en klasse for seg. De er de eneste som har det patenterte elektrostatiske filter med høyspente metallvegger (ESD) og smart-teknologi som tar vare på sikkerheten og kontinuerlig selvrensing.

Med PlasmaMade sin teknologi forhindrer man på en sikker måte filteret ikke tetter seg, og man oppnår en like høy effekt på luftrensing gjennom hele driftstiden på 9000 timer. Dette tilsvarer 2 timers bruk hver eneste dag i 12 år.

Luftresning med PlasmaMade Aircleaner steg for steg

Trinn 1 HEPA forfilter
Først kommer luften inn i et høykvalitets forfilter av typen HEPA. Her filtreres de større partiklene før luften går inn i PlasmaMade filteret.

Trinn 2: PlasmaMade luftfilter
I den første delen av filteret som den forurensede luften kommer i kontakt med, genereres det ionisert plasma. Her deles H2O-gruppene (vann-molekyl) i luften. Denne teknikken bryter også ned og nøytraliserer det meste av fremmede partikler og lukt.

Trinn 3: Elektrisk ladede partikkelfilter basert på glassfiber
Den forbehandlede luften som er brutt ned kommer deretter inn i et partikkelfilter av glassfiber. En svært effektiv filterkombinasjon basert på at glassfiber binder og samler i sammen fremmede partikler i større grupper. For å øke effektiviteten ytterligere, er nanofilteret også elektrisk ladet av det påfølgende elektrostatiske filteret.

Trinn 4: Elektrostatiske filtre med to høyspente metallvegger
To elektriske kjerner med høy spenning er hjertet i luftfilteret. Metallkjernene ødelegger på en pålitelig måte partikkellgruppene som er bundet sammen i partikkelfilteret. Denne effektive teknologien har en dobbelt virkende effekt: Metallkjernene renser ikke bare luften som passerer gjennom filteret, men også selve filtersystemet og som derfor gjør filteret selvrensende. Dette øker holdbarheten til de forskjellige filtersystemene på en bærekraftig måte.

Trinn 5: Keramisk filter
Det keramiske filteret er det siste elementet i et PlasmaMade luftfilter. Det spesielle keramiske skumdekselet absorberer deretter eventuelle gjenværende utslipp. På denne måten kommer bare ren og sunn luft tilbake i rommet.

Rull til toppen