Luftfuktighet
Matos
Dyrehår
Temperatur
Karbondioksid
VOC/Gasser

Bedre inneklima med PlasmaMade

I Norge oppholder vi oss i snitt 90% av tiden innendørs. Da er det viktig å sørge for godt inneklima som fremmer god helse og trivsel.

Norsk institutt for luftforskning på påpeker at særlig barn og personer med luftveissykdommer, allergi og annen overfølsomhet er ekstra sårbare.
Men også friske mennesker kan oppleve gjentatte
luftveisinfeksjoner, hodepine, tretthet, såre slimhinner og nedsatt konsentrasjons og arbeidsevne hvis de er lenge i bygg med dårlig inneklima.

PlasmaMade er en anerkjent nederlandsk produsent av produkter innen kjøkkenventilasjon og inneklima. Alle PlasmaMade produkter er patentert, hvor flere velkjente teknologier er satt sammen på en unik måte.

PlasmaMade Kjøkkenfilter

Resirkulasjons løsning for kjøkkenventilasjon som fjerner irriterende matlukt og samtidig renser seg selv og er helt vedlikeholdsfri.

PlasmaMade Luftrenser

Bærbar luftrenser som er effektiv mot pollen, bakterier, lukt og svevestøv. Til hjemmet og offentlige rom opptil 300 kvadratmeter størrelse.

PlasmaMade Luftsensor

En luftsensor som overvåker hjemmets inneklima og luftkvalitet 24/7, samt foreslår preventive tiltak gjennom en dedikert App.

Rull til toppen